opservatie week

12 juni 2026 - Leermens, Nederland

Beste mensen,

Ik ben weer thuis,

door omstandigheden is het me niet gelikt om jullie dagelijks

op de hoogte te houden.

Ik ben maandag morgen vertrokken naar Apeldoorn.

als eerste moest ik naar de fysiotherapie,

daar werd naar de balans van mijn voeten gekeken, ik moest een fietstest doen,

ik heb nogal platvoeten en moet dus aan de steunzolen.

dinsdagmorgen mocht ik voor een visueel gezichtsveld onderzoek komen, daar kreeg ik een goed bericht, ik was amper 1 peocent achteruit gegaan sinds 2020.

s middags had ik mobiliteit het bleek dat mijn stok te kort is, heb een langere te leen van het Looerf.

ik zal les krijgen in het beter lopen met de stok, goede houding, opstakels.

en ik krijg een weerbaarheidstraining.

bij het  creatieve deel kreeg ik een stuk klei in mijn handen, moest een bloemetje en een

potje maken. daar mag ik als werkdoel gaan pitrieten en mozaiek

Bij de ergo hebben we wat dingen besproken ove r energieverdeling , koken, inschenken

bij de computeren i pad zijn verschillende doelen besproken, daan nemen ze gelijk de ssssssssssssssssssssspraak e nde combi met het gehoorapparaat mee.

Thuis kan ik alvast beginnen met blind typen.

Donderdag morgen kreeg ik de klap, een audiotest. die was niet goed, ik zal aan een

gehoorapparaat moeten

daar komt dus mijn onzekerheid vandaag,

ik was dus even goed van slag. Maar ze vingen mij daar goed op, al is het voor mij nog wel een dingetje.

Ik mag gaan revalideren als ik het gehoorapparaat heb

ik moet dus eerst naar een audioloog .

Bij videologie zal ik een training krijgen om recht te kijken, mijn hoofd gaat steeds naar links.

Het wordt dus een vol programma voor drie dagen per week en 15 tot 20 weken.

De kamer met badkamer waren erg fijn, het eten was geweldig, de mederevalidatie was erg bijzonder.

Het is goed om weer thuis te zijn en rusti de boel op een rijtje te krijgen.

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Sid,Peter,Alice:
    12 juni 2026
    Wat we toch allemaal mee moeten maken Nettie, knap jo. Sucses he.
  2. Ettie:
    12 juni 2026
    Dapper van je hoor dat he dit allemaal aan durft
  3. Sanny:
    12 juni 2026
    De gehoortest was zeker een tegenvaller. blijkbaar is het langzaam minder geworden: ik heb er in ieder geval niets van gemerkt. ik snap dat het allemaal wat veel is. nu eerst rustig aan en bijkomen.
  4. Arianne:
    12 juni 2026
    Je bent een topper Nettie! Nu proberen je rust te pakken en even aandacht voor Johan.
    Heb je daar tijd voor Groot Nieuws radio?
  5. Lina damstra:
    13 juni 2026
    topper.
  6. G. Koiter:
    16 juni 2026
    Wat een verhaal Nettie. Er kwam veel op je af en nu de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten. Toch goed dat je dit gedaan hebt en wat extra hulpmiddelen kunt krijgen. Je bent een kanjer! Lieve groet uit Zeerijp